Brzo i lako mršavljenje kod kuće

                    

               KAKO SMRŠAVITI ZDRAVO KOD KUĆE?


U današnje vreme sve češće se pojavljuju razni načini kako smršati brzo i efikasno. To je postao svojevrsni globalni trend. Ljudi su sve manje fizički aktivni, hrane se neredovno i konzumiraju hranu punu aditiva. Posledica svega toga jeste višak kilograma koji je jako teško ukloniti. Međutim, to nije jedini problem, jer se uporedo sa debljanjem javljaju i rizici za razne bolesti.
Najčešće su to oboljenja vezana za kardiovaskularni sistem, kosti, zglobove i nivo šećera u krvi. Ali, Iako je ovo prvenstveno zdravstveni problem, on može imati uticaja i na psihu i na emotivno stanje. Osoba postaje nesigurna u sebe, nezadovoljna je, a najgore rešenje je ne raditi ništa povodom toga. Stoga ćemo vam u ovom tekstu pojasniti kako smršati brzo i zdravo na potpuno prirodan način. Postići ćete željene rezultate u određenom vremenskom periodu i kg se neće vratiti.

                      

                                DIJETA KOJA SKIDA 2KG ZA 3 DANA

Kada se spominju najbolje i najbrže dijete za mršavljenje, onda je ovo sjajan način za gubitak 2 kg u tri dana. Ono što je važno jeste kako se ekpres dijeta drži samo tokom 72 h i nakon toga se prestaje. U suprotnom je kontraproduktivna, i javljaju se određene posledice. Tek nakon četiri dana se može sve iznova ponoviti.
  • Interesuje vas kako smršati 2 kg za 3 dana, onda se strogo pridržavajte svih navedenih smernica.
Dijeta se zasniva na jelovniku koji za doručak predviđa samo po krišku integralnog hleba i šolju punomasnog mleka. Pekarsko pecivo možete preskočiti, ukoliko ste alergični na gluten.
Za ručak se jedu sveža salata, porcija krompir pirea i nakon toga je potrebno popiti šolju biljnog, crnog ili zelenog čaja. Svaki ovaj navedeni topli napitak pripremajte bez šećera.
Večera se treba sastojati od kuvanog krompira, svežeg povrća i za kraj ponovo treba popiti blagi čaj. Ovo je verovatno najbolja dijeta za brzo mršavljenje koja odgovara svima, ne iscrpljuje i daje proverene rezultate. Opet pre nego je započnete konsultujte se sa vašim lekarom.



COPYRIGHT BALKANKLIK©

Primjedbe